Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

VFR-treffet 2021 er avlyst

22.05.2021 kl.08:00 - 17:00

Da vi i styret startet planleggingen av årets VFR-treff, har vi hele tiden hatt pandemien i bakhodet. Vi har hele vegen fulgt utviklingen av vaksineringsprogrammet og håpet på at samfunnet ville være åpnet igjen innen treffhelgen. Vi har måttet gå ut i fra, og planlegge i forhold til, at så ville skje.
Vi har holdt igjen til det siste og fått utsatt evt. avbestillinger, men nå måtte vi ta en avgjørelse. Det er derfor med tungt hjerte vi må informere om at treffet må avlyses.
Vi har kontaktet smitteoverlegen i Lindesnes kommune og presentert vårt arrangement. Kommunen har hatt møte i dag 19. mai, hvor blant annet vår henvendelse ble behandlet. Vi mottok skriftlig fra kommunen i dag, en melding hvor vi blir anmodet om å avlyse evt. utsette treffet. Dette spesielt på grunnlag av at vi kommer fra mange forskjellige kommuner med lokale restriksjoner.
Styret sitter med et ansvar her og som formann må jeg også stå personlig ansvarlig. Vi ser det derfor som den eneste fornuftige beslutning å følge kommunens anmodning.
Vi vil nå starte planleggingen av et høsttreff, hvor vi også kan få gjennomført den årlige generalforsamlingen. Vi vil gjerne ha dette treffet så tidlig som mulig, men vi må samtidig være trygge på at det da er åpnet opp for slike arrangementer igjen. Styret vil så fort som mulig finne sted og lokasjon for treffet, og legge ut informasjon om dette her og på hjemmesiden.
Vi håper så mange som mulig av dere som har meldt dere på, har mulighet til å komme på høsttreffet. Da flytter vi bare treffavgiften fra årstreffet til høsttreffet. De av dere som er usikre eller av annen grunn vil ha refundert treffavgiften, skal selvfølgelig få det. Vi kommer tilbake med informasjon om kort tid angående refundering av treffavgift.
Noen har allerede planlagt årstreffet som en del av en ferie og kommer til å dra på eget initiativ. Det er selvsagt opp til hver enkelt å gjøre dette, men det blir da ikke i VFR-klubbens navn eller regi.
Alle hytter bestilt i VFR-klubbens navn er avbestilt.
Med hilsen
Styret

Detaljer

Dato:
22.05.2021
Tid
08:00 - 17:00

One thought on “VFR-treffet 2021 er avlyst

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  1. Tempo.175 3 år ago

    Hvorfor er all info som lå angående treff fjernet? Dere har det sikkert lagret men…….
    Skulle inn og finne igjen rutene til fellesturene som var planlagt men der var jo ikke noe .