• IMG_4272

2019 er overstått og vi er klare for en ny sesong i 2020. Dette året fyller VFR-Klubben Norge 10 år, og det har vi tenkt å markere. Om ikke lenge vil styret legge ut informasjon om årets VFR-treff, som blir en jubileumsmarkering. Vi håper mange har anledning til å være med på årets treff. Vi må ha på plass noen flere detaljer om overnatting, fellesturer og priser før vi legger ut treffinfo. Følg med!

  • Folven 2011

Vi håper mange vil bidra med stoff her på fb-siden og, ikke minst, på hjemmesidene våre. Vi sliter litt med å holde aktiviteten oppe på hjemmesiden og forumet, da det er så enkelt å poste og legge ut info her på facebook. Mange har flotte bilder og info om prosjekter i vinterhalvåret som vi gjerne ser blir lagret i forumet. Det kan være tekniske spørsmål som følges opp med god hjelp fra medlemmene og som kan komme andre til nytte senere. Hvis dette legges under ”Verksted” på forumet, vil andre enkelt kunne søke opp, og dra nytte av tipsene senere. På facebook forsvinner gode tips litt i historikken, og de samme spørsmålene blir gjerne stilt om og om igjen. Start en tråd på forumet, legg inn ditt tekniske spørsmål, og post en liten ”teaser” med link til tråden på facebook.

  • VFR twins

Med nytt år er det også tid for fornyelse av medlemskapet. Årskontingenten bestemmes i Generalforsamling og ble i 2019 vedtatt og være uforandret i 2020: Kr. 350,- for hovedmedlemskap og kr. 150,- for familiemedlemmer. De små tilleggene på hhv. kr. 9,- og kr. 4,- er avgiften til Vipps. Styret har valgt denne løsningen, som forenkler jobben til økonomiansvarlig betydelig. Det gjør også innbetaling til turer og treff enklere og fungerer bra til bestilling av profiltøy og annet. Vi er tross alt en gjeng ulønnede styremedlemmer som gjerne kjører MC i stedet for å drive med utsending av giroer og registrering av innbetalinger – som heller ikke er gratis.

Vi vil gjennomgå medlemslistene i løpet av første kvartal, og fjerne alle som ikke er betalende medlemmer. Vi setter derfor fristen til innbetaling av årskontingenten til den 1. mars.

Til vi møtes på turer og treff: Ha et fortsatt godt nyttår!

0 71

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.